Sauce Hollandaise

Meets the highest of demands!

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Packshot: Sauce Hollandaise
Packshot: Sauce Hollandaise

Often a Sauce Hollandaise must be available quickly and must always taste and look good.

Siegel: Deklarationsfrei auf Speisekarten

Naarmann´s Sauce Hollandaise – the kitchenready sauce exclusively for professionals

  • ready made, delicious in taste, but not overseasoned and thus ideal as the basis for your own sauce creations.
  • it has good fluidity and doesn't form a skin, even when kept warm over a longer period of time
  • is ideal for gratins as the sauce coated the vegetables and is not heavy
  • high quality recipe made on a vegetable basis, exclusively for large scale users
  • consistent high quality and can be used reliably every time
  • with a good browning effect

  • 1000 ml Combibloc pack
  • 12 x 1000 ml per tray

  • keeps for several months without chilling

One Turn Screw Cap

Abbildung: Ein-Dreh-Verschluss Profit from the easy and clean handling afforded by the new one turn screw cap.
With just a single turn, you can open the package, pour immediately and seal again with a single turn.
 

Duty to declare ingredients on menu cards

Ideal for the professionals and chefs! In the production we avoid the use of dyes, preservatives and other ingredients subject to declaration on menus. (* According to the German law.)

Complete data sheet

Logistic data

Artikel-Nr. 1820
Artikelgruppe Saucen-Produkte
MwSt.-Satz DE [%] 7
Lagertemperatur min. [°C] 15
Lagertemperatur max. [°C] 20
Sprachen auf der Packung DE, EN, GR, NL
Verpackungseinheit [VE] Umverpackungseinheit [UVE] Palette [Pal.]
Gebinde 1000 ml Combibloc 12er Tray CB5 Palette ISO 1 - 1/1 Euro Palette
GTIN (EAN-Code) 4065400001824 4065400801820 4065400901827
Nettovolumen [L] 1,00
Nettogewicht [kg] 1,00 12,00
Bruttogewicht [kg] 1,030 12,46 897
Länge [mm] 65 395 1200
Breite [mm] 95 200 800
Höhe [mm] 173 180 1200
Packungen pro UVE 12
Stück pro Palette 72
Lagen pro Palette 6
Stück pro Palette 864
 
 

Schwäbische Spargelrolle mit Naarmann´s Sauce Hollandaise überbacken:

Zutatenliste:

Rezept für 10 Personen:

3500 g küchenfertiger Spargel

1000 g Naarmann´s Sauce Hollandaise

Salz

Zucker

Saft von einer Zitrone

10 Stck Flädle (Pfannkuchen),

hierfür verwenden Sie

250 g Mehl, 750 ml Naarmann´s H-Milch 3,5%, 10 Eier, Salz, gehackte Petersilie oder Schnittlauch

Zubereitung Den küchenfertigen Spargel in Wasser mit Salz, Zucker und etwas Zitronensaft bissfest abkochen. Gleichzeitig Flädleteig aus den Zutaten herstellen und in der Pfanne ausbacken. In einer Auflaufform den Spargel auf den gebackenen Flädle anrichten und mit warmer Sauce Hollandaise nappieren, einschlagen und noch einmal etwas Sauce Hollandaise darüber geben und im Salamander überbacken.
Tipp Die Füllung kann mit gekochtem Schinken herzhaft ergänzt werden.
 

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Bilder Packung + Anwendung
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Product advantage leaves
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Spezifikationen
  • 1820_-_Sauce_Hollandaise_1000ml.pdf pdf, 1004.5 KB
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